Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

16. Falunap Apaj - 2021

Bővebben

„A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című pályázat keretében Egészség Majális programunkról

Bővebben

2021. március 15.

„Ma büszke szívem, hogy magyar vagyok,
Izzik a lelkem és szemem ragyog.
Ma minden levél, minden ág, egy szót suttog: Magyarország.
Ne csak dísz legyen a kokárda,
Légy te is büszke hazádra!”

/Kántor B. Péter/

Bővebben

2019. MÁRCIUS 15-I ÜNNEPSÉG

Március 15-e a legnemzetibb ünnepünk, oly jeles dátum, amit nem szennyezett meg sem politika, sem ellenségeskedés. A szeretet és a büszkeség juthat eszünkbe a forradalom és a sikeres tavaszi hadjárat kapcsán és közös könnyek, szomorúság és bánat tölti el szívünk, amikor a 170 éve elbukott szabadságharcra gondolunk. Ünnepelünk és emlékezünk ezen a napon, együtt, hagyományt teremtve. Hagyományt azzal, hogy felvonulunk zászlókkal és fáklyákkal, majd közösen elénekeljük a himnuszt és megnézzük gyermekeink műsorát. Mert az, hogy a napján ünnepeljük az ünnepet kötelességünk, tiszteletadásunk a hősöknek!

Bővebben

Karácsony 2017.

Szociális ajándék! Apaj község Önkormányzatának képviselő testülete a 97/2017.(11.15) és a 98/2017.(11.15) határozatok alapján 2017. évben is nyújt szociális támogatást Karácsonyra a 70. életévet betöltött szépkorú egyedül, vagy együtt élőknek 5000 Ft értékben, valamint a 18 év alatti gyermeket nevelő családoknak 10.000 Ft értékben. A támogatás összes értéke 1.800.000 Ft. Azt utalványozás postai úton az 51. héten teljesítik.

Bővebben

Ünneplünk október 23-án?

Meséljenek otthon gyermekeiknek, használják jól az internet és a média lehetőségeit. Mutassák meg a képeket, archív filmfelvételeket és olvassák együtt a történelmi pillanatokat felidéző szövegeket.

A 2020-as esztendő egész világunkat átformálta egy láthatatlan ellenséggel, egy vírussal, amivel nem bírunk. Találgatunk, ki tette, mi tette, de azt nem állíthatjuk, hogy nem létezik. Némán, csendben fertőz és öl. Megváltoztatja szokásainkat és megemlékezéseinket, így csak reményemet fejezhetem ki, hogy NEM RENDHAGYÓ lesz ez az ünnep sem. Mert hiszem, hogy fegyelemmel, amit nekünk, hétköznapi állampolgároknak kell tanúsítani, és kitartással, melyet a világ kutatói, tudósai adnak, hogy ellenszert találjanak, lehet még szabad világ, nem bukunk el, mint az 56-os Magyar Szabadság utáni vágy.

Bővebben

10. Falunap Apajon

A 10. "FALUNAP APAJ" rendezvényünk sok meglepetéssel szolgált, mert nem csak a programok helyszíne, azok fajtái és rendje változott meg, hanem az időjárás is megmutatta, milyen gyorsan tud megváltozni.

Bővebben

Zárd be honlap ismertetőnket
és fedezd fel Apaj települését

Ide kattintva találod
honlapunk navigációját

Településünk címerére kattintva
mindig visszatalálsz a főoldalra