Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

Szövetségben a Vállalkozókkal

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a Vállalkozókkal” címmel vállalkozásfejlesztési programsorozatot indított, melynek célja – többek között – a Ráckevei járásban székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek elérése és segítése.

Bővebben

I. Jótékonysági Bál

2023. október 14-én került megrendezése, az I. Jótékonysági Bál, az Iskolánkért, Gyermekeink Jövőjéért Egyesület Apaj szervezésében. Amelynek bevételével diákjainkat, tanárainkat, illetve iskolánkat szeretnénk támogatni, legyen szó programokról, iskolai eszközökről, kirándulásról stb.

Bővebben

 18. Falunap Apaj

Szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!
Vendégtelepülésünk Szalkszentmárton, amelyet a Néptánc Egyesületük képvisel. Bemutatójuk péntek este 19.30-kor látható. 20.30-tól PIKNIK MOZI majd a DUMB FOUND ROCKFALU indítója lesz látható.
Szombati sztárjaink: Varga Miklós és a BAND valamint a Kiscipő zenekar, akik a Republic együttes tribute zenekaraként váltak ismertté.

Bővebben

I. Adventi Családi Nap - beszámoló

December 17-én került megrendezésre az I. Adveti Családi nap Apajon.

Bővebben

17. Falunap Apaj

Szeretettel várjuk vendégeinket a 17. Falunap Apaj rendezvényünkre. A már megszokott programok mellett pénteken Piknik Mozira hívjuk Önöket. A nagy színpad előtt 7 m magas vetítővászonnal várjuk a piknikezés közben filmezni vágyókat. A film a MAMMA MIA! lesz! Popcorn kapható! A szendvicskosarat Önök hozzák!
Szombaton GRUNDFOCI várja délelött a sport rajongóit. Este a Díszpolgári címek és a Szép Apajért díjak átadása után egy legenda lép az Apaji nagy színpadra. A 120 perces koncertprogramban a jól ismert LGT slágereken túl felcsendülnek azok a szerzemények is, melyeket a legendás zenekar tagjai a korszak nagy előadóinak, Katona Klárinak, Kovács Katinak vagy éppen Révész Sándornak írtak. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják.
Jó szórakozást kívánunk!

Bővebben

Kézműves Szakkör

Apaj Község Önkormányzata a Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett pályázaton Szakköri alapanyagokra kapott támogatást egy KÉZMŰVES SZAKKÖR beindításához.

A szakkörön a NEMEZELÉS technikájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Bővebben

2021. március 15.

„Ma büszke szívem, hogy magyar vagyok,
Izzik a lelkem és szemem ragyog.
Ma minden levél, minden ág, egy szót suttog: Magyarország.
Ne csak dísz legyen a kokárda,
Légy te is büszke hazádra!”

/Kántor B. Péter/

Bővebben

Ünneplünk október 23-án?

Meséljenek otthon gyermekeiknek, használják jól az internet és a média lehetőségeit. Mutassák meg a képeket, archív filmfelvételeket és olvassák együtt a történelmi pillanatokat felidéző szövegeket.

A 2020-as esztendő egész világunkat átformálta egy láthatatlan ellenséggel, egy vírussal, amivel nem bírunk. Találgatunk, ki tette, mi tette, de azt nem állíthatjuk, hogy nem létezik. Némán, csendben fertőz és öl. Megváltoztatja szokásainkat és megemlékezéseinket, így csak reményemet fejezhetem ki, hogy NEM RENDHAGYÓ lesz ez az ünnep sem. Mert hiszem, hogy fegyelemmel, amit nekünk, hétköznapi állampolgároknak kell tanúsítani, és kitartással, melyet a világ kutatói, tudósai adnak, hogy ellenszert találjanak, lehet még szabad világ, nem bukunk el, mint az 56-os Magyar Szabadság utáni vágy.

Bővebben

2024. március 15.

Tisztelt Lakosság!

Apaj község intézményei nevében tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2024. március 15-én 16:00 órára az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett megemlékezésre a szabadtéri színpadhoz.

Bővebben

Apaji Református Templom felszentelési évfordulója

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt zenés, hálaadó istentiszteletünkre 2023. október 7-én 15 órakor az Apaji Református Templom felszentelésének évfordulója alkalmából.

Bővebben

2023. március 15-i megemlékezés

Az 1848-as forradalomra és az 1848-49-es szabadságharcra emlékezve március 15-én délután 4 órakor kezdődött Apaj község ünnepi műsora. Az emlékezés menetén a nagy szél miatt a fáklyák elmaradtak, de az ünneplők így is végigjárták a már 17 éve hagyományos útvonalat.

Bővebben

Boldog Karácsonyt!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kíván Apaj Község Önkormányzata

Bővebben

2022. március 15.

Március 15-i ünnepség

Bővebben

Október 23-ai megemlékezés

Tisztelt Apaji Polgárok!

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 65. évfordulója alkalmából 2021. október 22-én 16.00 órakor a Kultúrházban tartjuk községi ünnepségünket, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Bővebben

„A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című pályázat keretében Egészség Majális programunkról

Bővebben

10. Falunap Apajon

A 10. "FALUNAP APAJ" rendezvényünk sok meglepetéssel szolgált, mert nem csak a programok helyszíne, azok fajtái és rendje változott meg, hanem az időjárás is megmutatta, milyen gyorsan tud megváltozni.

Bővebben

Karácsonyi üdvözlés

Apaj Község Önkormányzatának minden dolgozója nevében szeretnék békés és boldog karácsonyt, illetve sikerekben gazdag új esztendőt kívánni Önöknek!

Bővebben

VII. Josera Kupa CACIT vízi-mezei verseny

Apajon kerül megrendezésre a VII. Josera Kupa CACIT vízi-mezei verseny, azaz az országos vizsla verseny, melynek megnyitó ünnepsége 2023. szeptember 23-án 8 órakor lesz a Fő téren található nagyszínpadon.

Bővebben

2023. március 15.

Apaj község intézményei nevében tisztelettel meghívjuk Ön és kedves csaldáját az ünnepi megemlékezésünkre.

Bővebben

I. Adventi Családi Nap

Kedves Apaji Lakosok!

Sok szeretettel várunk mindenkit az I. Adventi Családi Napunkra!

Bővebben

Gyermek RCOR téli kupa versenynap az Apaji iskolában

Már két hónapja készültek az Arany János Általános Iskola Robotika és modellező szakkörére járó diákok Novák Pál szakkörvezető segítségével, hogy február 25-én délután az első Off Road autó modell versenyükön elindulhassanak.

Bővebben

16. Falunap Apaj - 2021

Bővebben

2019. MÁRCIUS 15-I ÜNNEPSÉG

Március 15-e a legnemzetibb ünnepünk, oly jeles dátum, amit nem szennyezett meg sem politika, sem ellenségeskedés. A szeretet és a büszkeség juthat eszünkbe a forradalom és a sikeres tavaszi hadjárat kapcsán és közös könnyek, szomorúság és bánat tölti el szívünk, amikor a 170 éve elbukott szabadságharcra gondolunk. Ünnepelünk és emlékezünk ezen a napon, együtt, hagyományt teremtve. Hagyományt azzal, hogy felvonulunk zászlókkal és fáklyákkal, majd közösen elénekeljük a himnuszt és megnézzük gyermekeink műsorát. Mert az, hogy a napján ünnepeljük az ünnepet kötelességünk, tiszteletadásunk a hősöknek!

Bővebben

2017 Karácsony

Apaj község Önkormányzatának képviselő testülete a 97/2017.(11.15) és a 98/2017.(11.15) határozatok alapján 2017. évben is nyújt szociális támogatást Karácsonyra a 70. életévet betöltött szépkorú egyedül, vagy együtt élőknek 5000 Ft értékben, valamint a 18 év alatti gyermeket nevelő családoknak 10.000 Ft értékben. A támogatás összes értéke 1.800.000 Ft. Azt utalványozás postai úton az 51. héten teljesítik.

Bővebben