Arany János Általános Iskola
Iskolánk hírei | 2016-2017 tanév beszámolója a képre kattintva PDF formátumban olvasható! | Ügyeleti rend | Elérhetőségek | Ökoprogramunk | Munkaterv | Archív

Nyílt nap

2018. március 8-án reggel 10 órától nyílt napot tartottak az apaji Arany János Általános Iskolában.

Bővebben

Ügyeleti rend

Bővebben

Munkaterv

Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola Arany János Általános Iskolája munkaterve

Bővebben

VII. Aerobik Találkozó

2016 június 04. Immár hetedik alkalommal rendezte meg az Apaji Arany János Általános Iskola a körzeti Aerobik versenyt. Az Iskola egyesületének kíváló szervezésében lezajló verseny mindenkinek jó szórakozási lehetőséget nyújtott. Külön meglepetéssel is készültek a szervező a vendég fellépőkkel. Láthattuk a Diamond Dance, a ZUMBA Team csapatait és az apaji Anyukák fergeteges táncát! A műsort Ír szteptáncbemutató zárta nem mindannapi látvánnyal és dalamokkal. Igazi szép nyári nap volt! Köszönjük!

Bővebben

Az Arany János Általános Iskola 2016-2017 évi beszámolója

Az iskolánk beszámolója a folytatásban a képre kattintva pdf formátumban olvasható!

Bővebben

Elérhetőségek

Iskolatitkár: +36 20 401 0343
E-mail: iskola@apaj.hu

Bővebben

Ökoprogramunk”

2013/14-es tanévben elkészített program szerint lát neki tantestületünk a környezettudatos magatartás magasabb szinten történő kialakítására oktató-nevelő tevékenységünk során.
Célunk, hogy kialakuljon a tanulókban a környezetük iránti felelősség, a mindennapi életvitel értékrendjében az ökológiai szemlélet a "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan" mottó jegyében.
Az ökoiskolai kritériumoknak megfelelve terveztük meg feladatainkat. Az elindított
programot a következő tanévben szeretnénk folytatni. A tanév fontos feladata intézményünk számára: az ökoiskolai cím elnyerése.

Bővebben