Arany János Általános Iskola
Iskolánk hírei | 2016-2017 tanév beszámolója a képre kattintva PDF formátumban olvasható! | Ügyeleti rend | Elérhetőségek | Ökoprogramunk | Munkaterv | Archív

Kis Iskolák Országos Diákolimpiája

2024.06.26-án Pécsen, a Kis Iskolák Országos Diákolimpiáján vettek részt az Arany János Általános Iskola tanulói, a lány többpróba csapattal.

Bővebben

Sport hírek

Az Arany János Általános Iskola Atlétika csapata 2024 május 16-án Albertirsán a megyei döntőn versenyzett.

Bővebben

Gyermeknapi rendezvény

2022 május 27-én tartja Apaj község Önkormányzata a Gyermeknapi rendezvényét.

Bővebben

Farsang 2017

Az Arany János Általános Iskola diákjai 2017. február 24-én, pénteken 14 órától tartották a farsangi mulatságukat.
Az érdeklődőket jelmezes versennyel vártuk.

Bővebben

Beiratkozás

Az általános iskola felvételi körzete a 2017/2018. tanévben

Köznevelési intézmény:

Dömsödi Széchényi István Általános Iskola Arany János Általános Iskolája; 2354 Apaj, Dobó István utca 74.

Felvételi körzet: Apaj község közigazgatási területe.

Bővebben

VII. Aerobik Találkozó

2016 június 04. Immár hetedik alkalommal rendezte meg az Apaji Arany János Általános Iskola a körzeti Aerobik versenyt. Az Iskola egyesületének kíváló szervezésében lezajló verseny mindenkinek jó szórakozási lehetőséget nyújtott. Külön meglepetéssel is készültek a szervező a vendég fellépőkkel. Láthattuk a Diamond Dance, a ZUMBA Team csapatait és az apaji Anyukák fergeteges táncát! A műsort Ír szteptáncbemutató zárta nem mindannapi látvánnyal és dalamokkal. Igazi szép nyári nap volt! Köszönjük!

Bővebben

Gyereknap - 2024

Május 30-án rendezte meg az Arany János Általános Iskola, Apaj község Önkormányzata és az Iskolánk Gyermekeiért Iskolai Egyesület a Gyermeknapi rendezvényét. A Pitypang Óvoda pedig Az Apaji Pitypang Óvoda Gyermekeiért Egyesülettel közösen május 24-én a rossz időre tekintettel a Kultúrházban tartotta a gyereknapot.

Bővebben

Közlemény a tanköteles korba lépő gyermekek általános iskolába történő beíratásáról

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (7) bekezdése, valamint a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 22. § (1) bekezdése alapján a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ, mint fenntartó köteles az iskolai beiratkozás idejéről, az erről való döntés és a jogorvoslat benyújtásának határidejéről közleményt vagy hirdetményt közzétenni a helyben szokásos módon.

Bővebben

Tájékoztatás gyermekvédelmi kedvezményről

Tájékoztatás gyermekvédelmi kedvezményről

Bővebben

Gyermeknapi kiállítás

Morvayné Pataki Andrea tanárnő gondolatai a kiállítással kapcsolatban.

Bővebben

Ballagás 2017.

Elballag egy jó kis csapat, akik jó humorral, és kellő csibészséggel voltak, vannak megáldva.
A 8. évi nagy informatika projektjük egy "ellentabló" készítése volt, melyben maguknak állítottak görbe tükröt. Készítettek fotókat, majd Power Point prezentációt és abból videót. A Grafitit Kovács Nóra tervezte és készítette el osztálytársaival, melyről egy Time Laps videót készítettünk. Az egyéni tablókból és a videóból készült egy búcsú kisfilm. Sok sikert a középiskolában. Szeretettel fizika és informatika tanárotok.

Bővebben

Vendégségben a Kunszentmiklósi Kékrókáknál

A Miklósi KékRókák Kosárlabda Egyesület 2017. március 10-11-én, immár 18. alkalommal szervezte meg a kosaras fiesztát. Pénteken 14.00 órától gyülekeztek a kosarasok és foglalták le mielőbb a legjobb helyeket a sportcsarnok galériáján, ahol megvetették éjszakai pihenőhelyüket. 16.00 órakor felsorakozott a közel 130 résztvevő a megnyitóra, majd Novák Pál az egyesület elnöke és Sértő Róbert megnyitották a rendezvényt. Idén első alkalommal versenyzett két apaji gyermekcsapat a rendezvényen. A kosarasaink nagyon jól érezték magukat. A felnőtt mérkőzés félidejében Fábián Rómeó 7. osztályos tanulónk csak egy kísérletet tehetett büntetődobásra. Néhány másodpercig koncentrál, majd csont nélküli kosarat dobott és a közönség hangos ovációval ünnepelte! Óriás tábla csokoládé lett a jutalma!

Bővebben

TISZTELETET MUTATOTT AZ ISKOLÁSOK MŰSORA

A MÁRCIUS 15-RE MEGEMLÉKEZŐ NEMZETI ÜNNEPÜNKRŐL KÉPES BESZÁMOLÓ

Bővebben

Gyermeknap - 2024

Az Arany János Általános Iskola, az Apaji Iskolásokért Egyesület és Apaj Község Önkormányzata 2024. május 30-án gyermeknapot tart.

Bővebben

AKIKRE (NAGYON) BÜSZKÉK VAGYUNK 2022/2023

A tanév végéhez közeledve összegzésre kerülnek a versenyeredményeink is. Tagiskolánk eddig nem tapasztalt számban és eredményben bővelkedik tanulóink szorgalmának, pedagógusaink kitartó munkájának eredményeként.

Bővebben

Tájékoztatás az óvodai és iskolai étkeztetés díjáról

6/2022. (VII.25.) Önkormányzati rendelet alapján Intézményi térítési díj

Bővebben

Közlemény a tanköteles korba lépő gyermekek általános iskolába történő beíratásáról

Bővebben

Nyílt nap

2018. március 8-án reggel 10 órától nyílt napot tartottak az apaji Arany János Általános Iskolában.

Bővebben