Arany János Általános Iskola
2016-2017 tanév beszámolója a képre kattintva PDF formátumban olvasható! | Iskolánk hírei | Munkaterv | Órarend | Ökoprogramunk | Elérhetőségek | Ügyeleti rend | Archív

Nyílt nap

2018. március 8-án reggel 10 órától nyílt napot tartottak az apaji Arany János Általános Iskolában.

Bővebben

Ballagás 2017.

Elballag egy jó kis csapat, akik jó humorral, és kellő csibészséggel voltak, vannak megáldva.
A 8. évi nagy informatika projektjük egy "ellentabló" készítése volt, melyben maguknak állítottak görbe tükröt. Készítettek fotókat, majd Power Point prezentációt és abból videót. A Grafitit Kovács Nóra tervezte és készítette el osztálytársaival, melyről egy Time Laps videót készítettünk. Az egyéni tablókból és a videóból készült egy búcsú kisfilm. Sok sikert a középiskolában. Szeretettel fizika és informatika tanárotok.

Bővebben

Beiratkozás

Az általános iskola felvételi körzete a 2017/2018. tanévben

Köznevelési intézmény:

Dömsödi Széchényi István Általános Iskola Arany János Általános Iskolája; 2354 Apaj, Dobó István utca 74.

Felvételi körzet: Apaj község közigazgatási területe.

Bővebben

Farsang 2017

Az Arany János Általános Iskola diákjai 2017. február 24-én, pénteken 14 órától tartották a farsangi mulatságukat.
Az érdeklődőket jelmezes versennyel vártuk.

Bővebben

Vendékségben a Kunszentmiklósi Kékrókáknál

A Miklósi KékRókák Kosárlabda Egyesület 2017. március 10-11-én, immár 18. alkalommal szervezte meg a kosaras fiesztát. Pénteken 14.00 órától gyülekeztek a kosarasok és foglalták le mielőbb a legjobb helyeket a sportcsarnok galériáján, ahol megvetették éjszakai pihenőhelyüket. 16.00 órakor felsorakozott a közel 130 résztvevő a megnyitóra, majd Novák Pál az egyesület elnöke és Sértő Róbert megnyitották a rendezvényt. Idén első alkalommal versenyzett két apaji gyermekcsapat a rendezvényen. A kosarasaink nagyon jól érezték magukat. A felnőtt mérkőzés félidejében Fábián Rómeó 7. osztályos tanulónk csak egy kísérletet tehetett büntetődobásra. Néhány másodpercig koncentrál, majd csont nélküli kosarat dobott és a közönség hangos ovációval ünnepelte! Óriás tábla csokoládé lett a jutalma!

Bővebben

TISZTELETET MUTATOTT AZ ISKOLÁSOK MŰSORA

A MÁRCIUS 15-RE MEGEMLÉKEZŐ NEMZETI ÜNNEPÜNKRŐL KÉPES BESZÁMOLÓ

Bővebben

VII. Aerobik Találkozó

2016 június 04. Immár hetedik alkalommal rendezte meg az Apaji Arany János Általános Iskola a körzeti Aerobik versenyt. Az Iskola egyesületének kíváló szervezésében lezajló verseny mindenkinek jó szórakozási lehetőséget nyújtott. Külön meglepetéssel is készültek a szervező a vendég fellépőkkel. Láthattuk a Diamond Dance, a ZUMBA Team csapatait és az apaji Anyukák fergeteges táncát! A műsort Ír szteptáncbemutató zárta nem mindannapi látvánnyal és dalamokkal. Igazi szép nyári nap volt! Köszönjük!

Bővebben

Zárd be honlap ismertetőnket
és fedezd fel Apaj települését

Ide kattintva találod
honlapunk navigációját

Településünk címerére kattintva
mindig visszatalálsz a főoldalra