Arany János Általános Iskola
Iskolánk hírei | 2016-2017 tanév beszámolója a képre kattintva PDF formátumban olvasható! | Ügyeleti rend | Elérhetőségek | Ökoprogramunk | Munkaterv | Archív

Beiratkozás

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN

Köznevelési intézmény:

Dömsödi Széchényi István Általános Iskola Arany János Általános Iskolája; 2354 Apaj, Dobó István utca 74.

Felvételi körzet: Apaj község közigazgatási területe.

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2017/2018. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2017. április 20-án csütörtökön 8-19 óráig és

2017. április 21-én pénteken 8-18 óráig
Tanköteles gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.
A beíratás helye:
Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola
Arany János Általános Iskolája
Apaj, Dobó I. u. 74.
Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt (lakcímkártya), és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni. Beiratkozáskor a Szülőnek írásban nyilatkoznia kell arról, hogy hit-és erkölcstan, vagy erkölcstan oktatást választ gyermeke számára.
A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén fenntartó hivatott a felül bírálati kérelmet elbírálni.
2017-ben
Az egyes általános iskolák körzetébe tartozó települések nevét az alábbiakban közöljük:
Körzeti általános iskola, Apaj község közigazgatási területéről: Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola Arany János Általános Iskolája. További, a tankerület illetékességi területén működő általános iskolák: Dömsöd, Kiskunlacháza, Áporka, Ráckeve, Szigetbecse, Makád, Lórév, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetcsép

Gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények: Kiskunlacháza