Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Apaji Hírmondó | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

I. Jótékonysági Bál

2023. október 14-én került megrendezése, az I. Jótékonysági Bál, az Iskolánkért, Gyermekeink Jövőjéért Egyesület Apaj szervezésében. Amelynek bevételével diákjainkat, tanárainkat, illetve iskolánkat szeretnénk támogatni, legyen szó programokról, iskolai eszközökről, kirándulásról stb. 
 
Az este folyamán a hangulatról a Vigadalom zenekar gondoskodott, vendégeinket pedig a Dezső Lajos AMI apaji táncos növendékei köszöntötték, amelyet követően kiváló hangulatban szórakozott és táncolt mindenki! 
 
Rendezvényünk megvalósításához rengeteg segítséget és támogatást kaptunk, illetve kiváló volt a csapatmunka is.
 
Szeretnénk köszönetet mondani elsősorban Novák Pál Apaj község polgármesterének, aki nélkül a rendezvényünk nem lett volna az igazi, és családjának a sok segítségért és támogatásért, amit kaptunk!
 
Köszönjük a támogatást Apaj Község Önkormányzatának, az Óvoda Egyesületének, a Nyugdíjas Egyesületünknek, a polgárőröknek, tanárainknak, a Bellus virág-dekornak, Viki&Noncsi Szalonnak, Juci virág-dekornak, a Dobos ABC Dömsödnek, Rigó Erikának, Varga Ilonának, a Vigadalom zenekarnak, az Oázis vegyesboltnak és fagyizónak, a Dzsenifer élelmiszernek, Nagyné Katus Gabriellának, Szűcs Istvánnénak, Szűcs Mónikának, Csupor Jolánnak és a minivarrodának, Pergel Noéminek, Lazurné Aczél Katalinnak, Molnárné Erzsike néninek, Molnár Évának, Horváthné Kiss Juditnak, Vörös Zitának, Kálmán Tamásnénak, Bábel Brigittának és táncosainak, Varga Klaudiának, Keserű Kittinek, végezetül de nem utolsó sorban a Keszthelyi családnak!
 
Köszönöm, hogy segítettek és támogattak az ötletem megvalósításában!
 
Mitru Noémi 
Iskolánkért, Gyermekeink Jövőjéért Egyesület Apaj elnöke