Önkormányzat
Szervezeti felépítés | Közlemények | Közhasznú információk | Anyakönyv | Elektronikus ügyintézés | Karácsony 2017 | Letölthető nyomtatványok | Jegyzőkönyvek | Rendeletek

2017 Karácsony

Apaj község Önkormányzatának képviselő testülete a 97/2017.(11.15) és a 98/2017.(11.15) határozatok alapján 2017. évben is nyújt szociális támogatást Karácsonyra a 70. életévet betöltött szépkorú egyedül, vagy együtt élőknek 5000 Ft értékben, valamint a 18 év alatti gyermeket nevelő családoknak 10.000 Ft értékben. A támogatás összes értéke 1.800.000 Ft. Azt utalványozás postai úton az 51. héten teljesítik.

Bővebben

Szervezeti felépítés  

Bemutatjuk önkormányzatunk felépítését, munkatársainkat.

Bővebben

Letölthető nyomtatványok

Kedves Lakosságunk, Ügyfeleink és Partnereink!

Apaj község Önkormányzatát is elérte a digitalizációs fejlődés, mi sem kívánunk lemaradni az újszerű megoldások alkalmazásáról. Tartson velünk és intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

De miről is van szó pontosan? Az elektronikus közigazgatás fejlesztését támogató programok és megoldások hatására már önkormányzatunknál is elérhetővé váltak egyes ügyintézési szolgáltatások elektronikus úton. Ezeket otthon, akár a TV előtt ülve is igénybe vehetik, tértől és időtől függetlenül! A bal oldali banner-sávban megtalálja az E_ÜGYINTÉZÉS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALI PORTÁL logót. Arra kattintva közvetlenül juthat Apaj község portáljára! A helyi nyomtatványokat továbbra is saját honlapunkon találják meg!

Az e-önkormányzati ügyintézés helyszíne az Önkormányzati Hivatali Portál, amely a https://ohp.asp.lgov.hu linken érhető el magánszemélyek és jogi személyek, vállalkozások számára egyaránt. A honlapon megjelenő szolgáltatások köre egyre bővül, egyre több ügyintézési lehetőséget nyújt Önnek vagy cégének.
A Portálon jelenleg az alábbi szolgáltatás-csoportok érhetők el:
-Ügykövetés
-Adóegyenleg lekérdezés
- Ügyindítás

Alábbiakban tesszük közzé a letölthető nyomtatványainkat.

Bővebben

Rendeleteink

Apaj község rendeleteinek elérhetősége

Bővebben

Zárd be honlap ismertetőnket
és fedezd fel Apaj települését

Ide kattintva találod
honlapunk navigációját

Településünk címerére kattintva
mindig visszatalálsz a főoldalra