Önkormányzat
Szervezeti felépítés | Pályázati sikerek | Közhasznú információk | Anyakönyv | Rendeletek | Letölthető nyomtatványok | Jegyzőkönyvek

Szervezeti felépítés  

Bemutatjuk önkormányzatunk felépítését, munkatársainkat.

Bővebben

Letölthető nyomtatványok

Kedves Lakosságunk, Ügyfeleink és Partnereink!

Apaj község Önkormányzatát is elérte a digitalizációs fejlődés, mi sem kívánunk lemaradni az újszerű megoldások alkalmazásáról. Tartson velünk és intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

De miről is van szó pontosan? Az elektronikus közigazgatás fejlesztését támogató programok és megoldások hatására már önkormányzatunknál is elérhetővé váltak egyes ügyintézési szolgáltatások elektronikus úton. Ezeket otthon, akár a TV előtt ülve is igénybe vehetik, tértől és időtől függetlenül! A bal oldali banner-sávban megtalálja az E_ÜGYINTÉZÉS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALI PORTÁL logót. Arra kattintva közvetlenül juthat Apaj község portáljára! A helyi nyomtatványokat továbbra is saját honlapunkon találják meg!

Az e-önkormányzati ügyintézés helyszíne az Önkormányzati Hivatali Portál, amely a https://ohp.asp.lgov.hu linken érhető el magánszemélyek és jogi személyek, vállalkozások számára egyaránt. A honlapon megjelenő szolgáltatások köre egyre bővül, egyre több ügyintézési lehetőséget nyújt Önnek vagy cégének.
A Portálon jelenleg az alábbi szolgáltatás-csoportok érhetők el:
-Ügykövetés
-Adóegyenleg lekérdezés
- Ügyindítás

Alábbiakban tesszük közzé a letölthető nyomtatványainkat.

Bővebben

ÚJ TORNATEREM ÉPÜL

Továbbújul az Arany János Általános Iskola udvara!

Az önkormányzat továbbfejleszti az iskolát, kibővül egy új tornateremmel, mely helyt tud adni a mindennapos testnevelés óráknak, edzéseknek. Megkezdődtek a munkálatok, a kivitelezést APAJ NONPROFIT KFT. dolgozói végzik.

Bővebben

Rendeleteink

Apaj község rendeleteinek elérhetősége

Bővebben