Egyesületek
Tavaszváró Nyugdíjas Egyesület | Szikvirág Egyesület Apaj Kultúrális Életéért | RC OFF-ROAD AUTÓ MODELLEZŐ EGYESÜLET | Iskolánkért Gyermekeink Jövőjéért Egyesület | Apaji Polgárőr Egyesület | Az Apaji Pitypang Óvoda Gyermekeiért Egyesület

Pályázati sikerek

Apaj község Önkormányzata az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások pályázaton való részvétellel, a tervezett szociális alapszolgáltatás és egyéb közösségi szolgáltatás fejlesztése céljából egy buszra pályázott.

Bővebben

Nyugdíjas találkozó Apajon

Tízedik alkalommal rendezte meg az Apaji Tavaszváró Egyesület a Kistérségi és Nemzetközi Nyugdíjas Találkozót. Ennek a rendezvénynek komoly hagyománya van községünkben és az idelátogató egyesületek klubok körében.

Bővebben

Apaji Pitypang Óvoda Gyermekeiért Egyesület

2007. március 20-án jegyezték be egyesületünket a Pest Megyei Bíróságon. Tagságunk akkor 25 fő volt.
Alapszabályunk tartalmazza az egyesület célkitűzéseit. Székhelyünk a fenntartó engedélyével az óvoda épülete: Pitypang Óvoda 2345 Apaj, Óvoda utca 12. A tagdíjunk azóta is változatlan összeg, havi 400 Ft-tal járul hozzá a tagság az egyesület fenntartásához, működéséhez.

Bővebben