Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

10. Falunap Apajon

A 10. "FALUNAP APAJ" rendezvényünk sok meglepetéssel szolgált, mert nem csak a programok helyszíne, azok fajtái és rendje változott meg, hanem az időjárás is megmutatta, milyen gyorsan tud megváltozni.

Péntek este az APAJ ROCKFALU rendezvényünkön két profin játszó amatőr zenekar szórakoztatta közönségűnket. Elsőként a ZACC népdal alapokra épülő rockja és a hozzájuk csatlakozó FENYŐCSKE tánccsoport népi rock produkciója színezte be a naplemente fényeit, majd a DUMBFOUND "apaji népdalokat" dübörögtetve hozott igazi szórakozást. Önfeledt este volt.

Szombaton első alkalommal rendeztünk rangadót 3 település csapata között! Első helyen végzett mindhárom csapat a következő sorrendben: Majosháza, Áporka, Apaj. Ebben az extrém sportágban mindenki megmutathatta mennyire bátor és hogy viseli az ütközéseket.

A szombati fő napot immár hagyományosan a legkisebbek, a Pitypang ovisok nyitották meg. A gyermekeknek délelőtt bábszínházzal, népi játékokkal, arcfestéssel, lufi hajtogató bohóccal, táncházzal készültünk a már megszokott dodzsem és körhinták mellett. Az iskola udvarán a kosárlabda pályán egy RC-OFFROAD pályán mindenki kipróbálhatta, mennyire jó az autóvezetésben. Köszönet az RC-Offroadosoknak érte.

Ez az első olyan esztendő volt, amikor a Fő tér adott helyszínt szinte minden programnak. A rendezvény ligetben a délegyházi Íjász Egyesület látta vendégül az érdeklődőket, itt különböző íjjakkal lőni is lehetett.

Délután minden megváltozott. A gyermekeknek a ZABSZALMA együttes még elkezdhete koncertjét, de a hirtelen jött vihar, jégeső és orkán szerű szél minden további programot átszervezett és elvitt. Mohamed Fatima és a Fenyőcskék műsorát már a Kultúrházban nézhettük meg, de az áramszünet nem engedte befejezni a programot. A DIAMOND DANCE produkcióját és a rendezvény végén a 20 születésnapjához közeledő HOOLIGANS teljes estés országos turnéban szereplő koncertjét már el kellett halasztani!

Így most bejelenthetem Önöknek, hogy szeptember 18-án találkozhatnak a HOOLIGANS koncert előtt a DIAMOND DANCE csapattal!

Hamarosan a plakát is érkezik!

Szeretettel várja Önöket Apaj község Önkormányzata

(Az esetleges programváltozás jogát továbbra is fenntartjuk!)