Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

I. Adventi Családi Nap - beszámoló

December 17-én került megrendezésre az I. Adventi Családi nap Apajon.

Mikor Kincses-Marton Tamara, az Apaji Pitypang Óvoda Gyermekeiért Egyesületének elnöke és Pálné Répás Kamilla, a Tavaszváró Nyugdíjas Egyesület vezetője megkerestek azzal a kérdéssel, hogy iskolánk egyesületével csatlakoznék-e a családi nap szervezésében, gondolkodás nélkül igent mondtam.

Jó érzés volt a Covid miatt bekövetkező bezártság után végre programot szervezni a közösségnek és emberek között lenni, együtt hangolódni az ünnepekre. Ez végül hogyan is sikerült? Az időjárás körülményeihez képest nagyon is jól. Az egyesületek vezetőivel közösen ötleteltünk, osztottuk meg egymás közt a feladatokat és végül megcsináltuk, együtt. Megyszerveztük az I. Adventi Futóversenyt 4 kategóriában is, melyre szép számban volt jelentkező. Színpadra léptek ovisaink, kedves történetet adtak elő az iskolások és karácsonyi dalokat énekeltek a nagymamák. Vendégeinket forralt borral és meleg teával vártuk.

Nem lett volna igazi ünnepi hangulat karácsonyi dalok és fények nélkül, amihez segítségünkre volt Novák Pál Apaj község polgármestere, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségét, türelmét és azt, hogy támogatta az ötleteinket, velünk együtt dolgozott. Végül a fél falu megtanult gesztenyét sütni.

Azt hiszem nyugodtan tehetem elnöktársaim nevében is, hogy itt is megköszönöm mindenkinek a támogatást és a segítséget!

Köszönjük az Apaji Pitypang Óvoda minden dolgozójának, a Tavaszváró Nyugdíjas Egyesületnek, az Apaji Polgárőr Egyesületnek, az Iskolánkért, Gyermekeink Jövőjéért Egyesület minden tagjának, a Szikvirág Egyesület tagjainak! Nem utolsó sorban Kecsőné Marika néni tanárnőnek, Joó-Rövid Szilvia tanárnőnek, Gombárné Nagy Szilvia tanárnőnek, a Kincses családnak és Varga Éva néninek.

Köszönjük a rendszeres támogatóinknak, az árusainknak, akik bevételeik egy részével az egyesületeinket támogatták és azoknak, akik kilátogattak a rendezvényünkre és velünk együtt ünnepeltek! 

Mitru Noémi