Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

Hírek az Apaj Nonprofit Kft-ről!

A Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület-LEADER Akciócsoport a 2014-2020 időszakra hírdetett MIKRO VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE HFS intézkedési területen belül pályázatot hírdetett, melyen az APaj Nonprofit Kft is elindult Önkormányzatunk támogatásával. A pályázat elkészítése során egy traktor, egy kéttengelyes pótkocsi és egy nagyteljesítményű ágaprító beszerzését tűztük ki célul. A munkánk eghozta gyümölcsét, mert pályázatunk sikeres lett, így már Önök is láthatják a Kultúrházunk előtt az az új MTZ 920.3 Belorusz traktorunkat és a mögötte álló 6 tonna teherbírású 3 irányba billantő CYNKOMET T-169/2 pótkocsit.

Külön öröm volt számomra, hogy a ROYAL TRAKTOR KECSKEMÉT csütörtökön este leszállította a szerelvényt és azt egy volt tanítványomtól, Nagy Bettinától vehettem át kollégáimmal. Betti a középiskola elvégzése után rögtön a Royal Traktornál kezdett dolgozni, olyan férfias munkát végezve, hogy kezdetben még főnökei is féltették, megállja-e a helyét. Jelentem: Megállta a helyét és ezt Kecskemétről is megerősítették. Most nem én taníthattam fizikára, hanem Ő oktatott minket, hogyan kell vezetni és kezelni ezeket a gépeket.
Így már nem csak arra lehettünk büszkék, hogy bővült a gépparkunk, hanem egy sikeres Apaji fiatalra is, aki megtalálta a helyét! Gratulálunk!

 

Novák Pál polgármester