Apaj
Apaj története | Hírek, beszámolók | Programok | Élőkép (webkamera) | Arculati Kézikönyv

"Piros traktor" átadási ünnepség!

A megérkezett gépeket ünnepélyes keretek között az Apaji Arany János Általános Iskola 7. és 8. osztályos diákjainak közreműködésével adtuk át az Apaj Nonprofit Kft. dolgozóinak.

A gyerekek rögtön megjegyezték, hogy milyen szép piros traktort kaptunk, majd azonnal birtokba vették. Az ünnepséget a 8. osztály vezette le. Az oklevelet és a traktor kulcsát Novák Pál polgármester adta át Semperger Jánosnak, a település Falugondnokának.

Persze a traktor nemcsak a két osztálynyi gyerkőcöt bírja el. A pótkocsi 6,2 t teherbírású, három irányba billenthető magasított oldalú gép, míg a Belarus MTZ 920.3 traktor 84 lóerős, 18/4 sebességfokozattal, 4750 cm3 henger-űrtartalommal,

vízhűtéses turbódízel motorral, komfortos kivitelű, az OECD előírást kielégítő vezetőfülkével érkezett. A traktor kardántengelyen keresztül tudja majd meghajtani a TEKNAMOTOR SKORPION 280 RBG ágaprító gépet, mely maximum 18 cm vastag "ágakat" is le tud aprítani egy hidraulikus behúzó görgőlánctalp és összesen 4 db forgókés segítségével.

Az ünnepségen részt vettek az önkormányzat dolgozói és az iskola vezetője, Pailinger István Intézményvezető úr is.       

Novák Pál polgármester

Zárd be honlap ismertetőnket
és fedezd fel Apaj települését

Ide kattintva találod
honlapunk navigációját

Településünk címerére kattintva
mindig visszatalálsz a főoldalra